ΕΤΑΙΡΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρία «ΑΝΑΤΟΛΙΑ Μπαχαρικά» έχει διαγράψει μία λαμπρή αναπτυξιακή πορεία για 40 και πλέον έτη στο χώρο των Μπαχαρικών & Βοτάνων.

Ιδρύθηκε το 1981 από τον Αχλαδιώτη Εμμανουήλ ως οικογενειακή επιχείρηση στις Συκιές του νομού Θεσσαλονίκης με αρχές, όραμα, στόχους και ελπίδα για το μέλλον.

Έχοντας από το ξεκίνημα ως βασική αρχή την άριστη ποιότητα αλλά και το διαρκή εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων που εμπορεύεται, η ΑΝΑΤΟΛΙΑ δεν άργησε να αποτελέσει μία από τις εταιρίες αναφοράς στο είδος της στη Βόρεια Ελλάδα. Όλα αυτά έθεσαν γερές βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Το 2006 η διοίκηση της εταιρίας πέρασε στη 2η γενιά της οικογένειας. Ο Αχλαδιώτης Αλέξανδρος και η Αχλαδιώτη Παρασκευή θέλησαν να δώσουν νέα πνοή στην ήδη επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης με μεγάλη υπευθυνότητα αλλά και νέες καινοτόμες ιδέες.

Το 2020 η ΑΝΑΤΟΛΙΑ μεταφέρθηκε στις νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης σε χώρους 1.000 τ.μ. Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια διπλασίασε το ανθρώπινο δυναμικό της καθώς ενίσχυσε και το μηχανολογικό εξοπλισμό της με σκοπό να ανταποκριθεί στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Οι διαδικασίες επεξεργασίας των προϊόντων γίνεται με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα καθώς και σύμφωνα με τις αρχές που ορίζει το Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων ISO22000:2018.

Οι νέες αυτές συνθήκες πρόσθεσαν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στις ήδη ανεπτυγμένες συνεργασίες που διατηρεί με τους πελάτες της εδώ και δεκαετίες.

ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η ποιότητα των προϊόντων, η αξιοπιστία, οι όροι εξυπηρέτησης αλλά και η αναγνώριση όλων αυτών από τους πελάτες-συνεργάτες της έχουν συντελέσει αποφασιστικά στην απόκτηση ενός πολύ καλού ονόματος στην αγορά των μπαχαρικών και βοτάνων.

Κάθε νέα συνεργασία αποτελεί για την ΑΝΑΤΟΛΙΑ μία νέα πρόκληση και μία δέσμευση αφοσίωσης στους ίδιους στόχους αλλά και τα ίδια οράματα.

Η εμπειρία της «ΑΝΑΤΟΛΙΑ Μπαχαρικά», με την καθημερινή παρατήρηση των αναγκών και προτιμήσεων της αγοράς, εμπλουτίζει διαρκώς τον κατάλογο των προϊόντων της, με αγνά μπαχαρικά και βότανα απ’ όλο τον κόσμο!

Η εταιρία «ΑΝΑΤΟΛΙΑ Μπαχαρικά» δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση:

• Μπαχαρικών • Βοτάνων • Αρωματικών φυτών • Πρώτων υλών αρτοζαχαροπλαστικής • Πρόσθετων τροφίμων, τρίμμα άρτου, φρυγανιές, αλάτια, άμυλα κ.α. • Μείγματα μπαχαρικών για κρέατα, ψάρια, σάλτσες κ.α.

Photo Gallery

Υψηλής Ποιότητας Προϊόντα

Φτιαγμένα με Μεράκι & Τεχνογνωσία

100% Φυσικά Προϊόντα

Πάντα Φρέσκα, από τη Συγκομιδή μέχρι τη Κουζίνα σας!

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ

Υπερσύγχρονες Εγκατστάσεις Διαλογής & Συσκευασίας

100% από την Ελληνική Υπαιθρο

Χωρίς Πρόσθετα - Χωρίς Συντηρητικά - Χωρίς MSG

Η Γνώμη σας Μετράει!

Άριστη
Με βάση 15 αξιολογήσεις
ΕΤΑΙΡΙΑ
Γιωργος Πενογλου
2023-01-13
μοναδικό μέρος ησυχίας!! και γαλήνης!!! όποιος δεν έχει πάει,πρέπει να περάσει από το μοναστήρι!!!
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΕΓΚΙΝΗΣ
2022-01-12
ΕΤΑΙΡΙΑ
Tsipouro & kati Paralia Ofriniou
2021-10-18
ΕΤΑΙΡΙΑ
christos karatzias
2021-07-21
ΕΤΑΙΡΙΑ
Nikos Tsakmakidis
2021-07-15
ΕΤΑΙΡΙΑ
John Papadopoulos
2021-06-04
Καταπληκτικοί! Τα μπαχαρικά τους μοσχοβολάνε!
ΕΤΑΙΡΙΑ
ANTONIOS PARASCHIDIS
2021-04-08
ΕΤΑΙΡΙΑ
dimitra perdiki
2021-01-20
ΕΤΑΙΡΙΑ
Μαριος Πετριδης
2020-09-16

Η Τοποθεσία μας