Showing 121–144 of 234 results

  • ΘΡΟΥΜΠΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr 500gr

    Είναι φυτό που απαντάται σχεδόν σε όλες τις εύκρατες περιοχές του πλανήτη. Είναι γνωστό φυτό από την αρχαιότητα και χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως αρωματικό, αλλά και ως βότανο για περισσότερα από 2.000 χρόνια.

    Read more
  • ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr 500gr

    Γνωστό φυτό στην αρχαιότητα όταν οι αρχαίοι Έλληνες το χρησιμοποιούσαν σε διάφορες θρησκευτικές τελετές και γιορτές, σε στολισμούς κτηρίων, ναών και ως καύσιμο για θυμίαμα.

    Read more
  • ΑΝΙΘΟΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr 250gr 500gr

    Είναι ιθαγενές, μονοετές φυτό των Μεσογειακών χωρών και της νότιας Ρωσίας. Το φυτό χρησιμοποιείται στη μαγειρική σε σαλάτες, σούπες και διάφορες σάλτσες .

    Read more
  • ΘΥΜΑΡΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr 250gr 500gr

    Είναι θάμνος μικρού ύψους (έως 30 εκατοστά), με όρθιους βλαστούς, εξαιρετικά ανθεκτικός, αναδύει πολύ ευχάριστο άρωμα. Απαντάται στις νότιες και μεσογειακές περιοχές της Ευρώπης σε διάφορες περιοχές της Ασίας και καλλιεργείται στη βόρεια Αμερική.

    Read more
  • ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΑ ΑΡΤΟΥ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 200gr 500gr

    Η φρυγανιά τρίμμα ή γαλέττα ή γαλέτα χρησιμοποιείται συνήθως στο στάδιο του παναρίσματος ενός τροφίμου πριν το τηγάνισμα. Δηλαδή, το τρόφιμο αλευρώνεται, βουτιέται σε χτυπημένο αυγό και περνιέται από τριμμένη φρυγανιά. Μετά το τηγάνισμα, αφήνει μία τραγανή και γευστική κρούστα.
    Read more
  • ΑΜΥΛΟ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ (ΝΕΣΕΣΤΕ) ΦΑΚΕΛΑΚΙ 200gr 500gr

    Το Κορν φλαουρ ή Αμυλο Αραβοσιτου ή Νισεστες είναι το άμυλο που προέρχεται από κόκκους καλαμποκιού (αραβόσιτος). Το άμυλο καλαμποκιού λαμβάνεται με την εκχύλιση του αμύλου από κόκκους καλαμποκιού, συγκεκριμένα από το ενδοσπέρμιο του πυρήνα. Είναι σχεδόν 100% άμυλο, χωρίς φυτικές ίνες, πρωτεΐνη, λίπος ή άλλα συστατικά.
    Read more
  • ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 250gr

    Μετά από επεξεργασία στον καρπό της καρύδας, το τελικό προϊόν που παράγεται είναι καφέ χρώμα και σε κόκκους. Το χρώμα του μοιάζει με την ακατέργαστη ζάχαρη, αλλά οι κόκκοι είναι συνήθως μικρότεροι σε μέγεθος και πιο μεταβλητοί.

    Read more
  • ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΚΟΝΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 100gr 250gr 500gr

    Η ζελατίνη είναι ημιδιαφανές, άχρωμο, χωρίς γεύση συστατικό τροφίμων, που προέρχεται από ζωικό κολλαγόνο. Χρησιμοποιείται συνήθως ως πηκτικός παράγοντας σε τρόφιμα, καθώς και σε φάρμακα, κάψουλες φαρμάκων και βιταμινών, φωτογραφικές μεμβράνες, χαρτιά και καλλυντικά.

    Read more
  • ΚΡΕΜΟΡΙΟ ΣΚΟΝΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr

    Το κρεμόριο, ή όξινο τρυγικό κάλιο, είναι μια λευκή, άοσμη σκόνη με ουδέτερη γεύση. Συνήθως προστίθεται σε συσκευασμένα τρόφιμα, σε ζαχαρώδη και έτοιμα μείγματα ζαχαροπλαστικής ενώ για οικιακή χρήση είναι κατάλληλο για μαρέγκα, βουτυρόκρεμα και σαντιγί.

    Read more
  • ΜΑΓΙΑ ΞΗΡΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 25gr 500gr

    Η μαγιά χρησιμοποιείται ως διογκωτικό μέσο για την παρασκευή διάφορων προϊόντων όπως το ψωμί, η πίτσα, τα τσουρέκια κ.α.

    Read more
  • ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 500gr

    Το σιμιγδάλι είναι ονομασία που αναφέρεται σε θραύσματα του κόκκου των σιτηρών ιδιαίτερα του σκληρού σταριού, τα οποία παρασκευάζονται με την άλεση κόκκων που είχαν αρχικά διαβραχεί, διαδικασία η οποία ακολουθείται από ξήρανση και κοσκίνισμα.

    Read more
  • ΤΡΟΥΦΑ ΕΓΧΡΩΜΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 100gr 250gr 500gr 1000gr

    Ιδανική για να στολίσετε λαχταριστά τρουφάκια, να διακοσμήσετε τούρτες, γλυκά αλλά και ροφήματα.

    Read more
  • ΤΡΟΥΦΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 100gr 500gr

    Ιδανική για να στολίσετε λαχταριστά τρουφάκια, να διακοσμήσετε τούρτες, γλυκά αλλά και ροφήματα.

    Read more
  • ΞΑΝΘΑΝΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 500gr

    Το κόμμι ξανθάνης είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο τροφίμων που συνήθως χρησιμοποιείται ως πηκτικό ή σταθεροποιητικό.
    Read more
  • ΛΕΥΚΩΜΑ (ΑΛΒΟΥΜΙΝΗ) ΦΑΚΕΛΑΚΙ 1000gr

    Η αλβουμίνη (ή λευκωματίνη) είναι ένα από τα δύο κύρια πρωτεϊνικά κλάσματα του αίματος. Οι κύριες λειτουργίες της είναι η διατήρηση της ογκωτικής πίεσης και η μεταφορά της χολερυθρίνης, των λιπαρών οξέων, των φαρμάκων, των ορμονών και άλλων ουσιών που είναι αδιάλυτες στο νερό.
    Read more
  • ΣΟΓΙΑ ΚΙΜΑΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 400gr

    Ο κιμάς σόγιας είναι 100% φυτικό προϊόν και παρασκευάζεται από σόγια εξαιρετικής ποιότητας. Σε αντίθεση με το κρέας περιέχει πρωτεΐνες χωρίς χοληστερόλη. Είναι τροφή ιδανική για μικρούς και μεγάλους καθώς περιέχει μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης, καλίου και μαγνησίου.

    Read more
  • ΖΥΜΑΛ (ΤΡΙΠΟΛΥΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ) ΦΑΚΕΛΑΚΙ 500gr

    Το τριφωσφορικό νάτριο (STP), επίσης και το τριπολυφωσφορικό νάτριο (STPP), είναι μια ανόργανη ένωση και παράγεται σε μεγάλη κλίμακα ως συστατικό πολλών οικιακών και βιομηχανικών προϊόντων.

    Read more
  • ΑΜΥΛΟ ΓΕΩΜΗΛΩΝ (ΠΑΤΑΤΑΛΕΥΡΟ) ΦΑΚΕΛΑΚΙ 500gr

    Το άμυλο πατάτας είναι άμυλο που εξάγεται από πατάτες. Είναι μία λευκή σκόνη σε μορφή λεπτοτριμμένης πούδρας, άοσμη και άγευστη.  Τα κύτταρα των ριζικών κονδύλων του φυτού της πατάτας περιέχουν λευκοπλάστες.

    Read more
  • ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΜΟΝΟΝΑΤΡΙΟ (Ε621) ΦΑΚΕΛΑΚΙ 500gr

    Ενισχυτικό γεύσης Γλουταμινικό Μονονάτριο (Ε621). Διατίθεται μόνο για βιομηχανίες τροφίμων και εμπόρους χονδρικής.

    Read more
  • ΑΜΜΩΝΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 30gr 50gr 100gr 500gr

    Η αμμωνία είναι ανόργανη δυαδική χημική ένωση που περιέχει άζωτο και υδρογόνο. Η αμμωνία (άμεσα ή έμμεσα) συνεισφέρει σημαντικά στις θρεπτικές ανάγκες των γήινων οργανισμών, εξυπηρετώντας ως πρόδρομη ένωση για τροφές και λιπάσματα. Επίσης, αποτελεί δομικό συστατικό για τη σύνθεση πολλών φαρμακευτικών, αλλά και πολλών εμπορικών καθαριστικών προϊόντων.

    Read more
  • BLACK SESAME WHOLESALE 500gr 1000gr

    Sesame is a food with high biological value vegetable protein. It is rich in amino acids such as methionine, tryptophan, leucine and arginine, while its lysine content is relatively poor.

    Read more
  • NATURAL DARK SESAME WHOLESALE 500gr 1000gr

    Sesame is a food with high biological value vegetable protein. It is rich in amino acids such as methionine, tryptophan, leucine and arginine, while its lysine content is relatively poor.

    Read more
  • NATURAL DARK SESAME PLASTIC BAG 100gr

    Sesame is a food with high biological value vegetable protein. It is rich in amino acids such as methionine, tryptophan, leucine and arginine, while its lysine content is relatively poor.

    Read more