Showing 25–48 of 75 results
-
ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 20gr 250gr 500gr
Read moreEίναι φυτό που προέρχεται από τη μακρινή Σιβηρία και Μογγολία, έχει λεπτό, φινετσάτο άρωμα με πικάντικες νότες. Η γαλλική ονομασία «εστραγκόν» όπως και η αραβική «ταρχούν», του φυτού σημαίνουν και οι δύο «μικρός δράκος».
-
ΘΡΟΥΜΠΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr 500gr
Read moreΕίναι φυτό που απαντάται σχεδόν σε όλες τις εύκρατες περιοχές του πλανήτη. Είναι γνωστό φυτό από την αρχαιότητα και χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως αρωματικό, αλλά και ως βότανο για περισσότερα από 2.000 χρόνια.
-
ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr 500gr
Read moreΓνωστό φυτό στην αρχαιότητα όταν οι αρχαίοι Έλληνες το χρησιμοποιούσαν σε διάφορες θρησκευτικές τελετές και γιορτές, σε στολισμούς κτηρίων, ναών και ως καύσιμο για θυμίαμα.
-
ΑΝΙΘΟΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr 250gr 500gr
Read moreΕίναι ιθαγενές, μονοετές φυτό των Μεσογειακών χωρών και της νότιας Ρωσίας. Το φυτό χρησιμοποιείται στη μαγειρική σε σαλάτες, σούπες και διάφορες σάλτσες .
-
ΘΥΜΑΡΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr 250gr 500gr
Read moreΕίναι θάμνος μικρού ύψους (έως 30 εκατοστά), με όρθιους βλαστούς, εξαιρετικά ανθεκτικός, αναδύει πολύ ευχάριστο άρωμα. Απαντάται στις νότιες και μεσογειακές περιοχές της Ευρώπης σε διάφορες περιοχές της Ασίας και καλλιεργείται στη βόρεια Αμερική.
-
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΑ ΑΡΤΟΥ
Read moreΗ φρυγανιά τρίμμα χρησιμοποιείται συνήθως στο στάδιο του παναρίσματος ενός τροφίμου πριν το τηγάνισμα. Δηλαδή, το τρόφιμο αλευρώνεται, βουτιέται σε χτυπημένο αυγό και περνιέται από τριμμένη φρυγανιά. Μετά το τηγάνισμα, αφήνει μία τραγανή και γευστική κρούστα. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απορρόφηση υγρασίας σε παρασκευάσματα κιμά όπως μπιφτέκια, σουτζουκάκια κ.ά. Φυσικά οι χρήσεις της δεν σταματούν εδώ. -
ΑΜΥΛΟ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ (ΝΕΣΕΣΤΕ) ΦΑΚΕΛΑΚΙ 200gr 500gr
Read moreΤο Κορν φλαουρ ή Αμυλο Αραβοσιτου ή Νισεστες είναι το άμυλο που προέρχεται από κόκκους καλαμποκιού (αραβόσιτος). Το άμυλο καλαμποκιού λαμβάνεται με την εκχύλιση του αμύλου από κόκκους καλαμποκιού, συγκεκριμένα από το ενδοσπέρμιο του πυρήνα. Είναι σχεδόν 100% άμυλο, χωρίς φυτικές ίνες, πρωτεΐνη, λίπος ή άλλα συστατικά. -
ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΚΟΝΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 100gr 250gr 500gr
Read moreΗ ζελατίνη είναι ημιδιαφανές, άχρωμο, χωρίς γεύση συστατικό τροφίμων, που προέρχεται από ζωικό κολλαγόνο. Χρησιμοποιείται συνήθως ως πηκτικός παράγοντας σε τρόφιμα, καθώς και σε φάρμακα, κάψουλες φαρμάκων και βιταμινών, φωτογραφικές μεμβράνες, χαρτιά και καλλυντικά.
-
ΜΑΓΙΑ ΞΗΡΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 25gr 500gr
Read moreΗ μαγιά χρησιμοποιείται ως διογκωτικό μέσο για την παρασκευή διάφορων προϊόντων όπως το ψωμί, η πίτσα, τα τσουρέκια κ.α.
-
ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 500gr
Read moreΤο σιμιγδάλι είναι ονομασία που αναφέρεται σε θραύσματα του κόκκου των σιτηρών ιδιαίτερα του σκληρού σταριού, τα οποία παρασκευάζονται με την άλεση κόκκων που είχαν αρχικά διαβραχεί, διαδικασία η οποία ακολουθείται από ξήρανση και κοσκίνισμα.
-
ΤΡΟΥΦΑ ΕΓΧΡΩΜΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 100gr 250gr 500gr 1000gr
Read moreΙδανική για να στολίσετε λαχταριστά τρουφάκια, να διακοσμήσετε τούρτες, γλυκά αλλά και ροφήματα.
-
ΤΡΟΥΦΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 100gr 500gr
Read moreΙδανική για να στολίσετε λαχταριστά τρουφάκια, να διακοσμήσετε τούρτες, γλυκά αλλά και ροφήματα.
-
ΑΓΑΡ-ΑΓΑΡ ΒΑΖΑΚΙ 500gr
Read moreΤο άγαρ, ή άγαρ-άγαρ, είναι μια ουσία που μοιάζει με ζελέ και αποτελείται από πολυσακχαρίτες που λαμβάνονται από τα κυτταρικά τοιχώματα ορισμένων ειδών κόκκινων φυκιών, κυρίως από το “ogonori” και το “tengusa”. -
ΞΑΝΘΑΝΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 500gr
Read moreΤο κόμμι ξανθάνης είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο τροφίμων που συνήθως χρησιμοποιείται ως πηκτικό ή σταθεροποιητικό. -
ΖΥΜΑΛ (ΤΡΙΠΟΛΥΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ) ΦΑΚΕΛΑΚΙ 500gr
Read moreΤο τριφωσφορικό νάτριο (STP), επίσης και το τριπολυφωσφορικό νάτριο (STPP), είναι μια ανόργανη ένωση και παράγεται σε μεγάλη κλίμακα ως συστατικό πολλών οικιακών και βιομηχανικών προϊόντων.
-
ΑΜΥΛΟ ΓΕΩΜΗΛΩΝ (ΠΑΤΑΤΑΛΕΥΡΟ) ΦΑΚΕΛΑΚΙ 500gr
Read moreΤο άμυλο πατάτας είναι άμυλο που εξάγεται από πατάτες. Είναι μία λευκή σκόνη σε μορφή λεπτοτριμμένης πούδρας, άοσμη και άγευστη. Τα κύτταρα των ριζικών κονδύλων του φυτού της πατάτας περιέχουν λευκοπλάστες.
-
ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΜΟΝΟΝΑΤΡΙΟ (Ε621) ΦΑΚΕΛΑΚΙ 500gr
Read moreΕνισχυτικό γεύσης Γλουταμινικό Μονονάτριο (Ε621). Διατίθεται μόνο για βιομηχανίες τροφίμων και εμπόρους χονδρικής.
-
ΑΜΜΩΝΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 30gr 50gr 100gr 500gr
Read moreΗ αμμωνία είναι ανόργανη δυαδική χημική ένωση που περιέχει άζωτο και υδρογόνο. Η αμμωνία (άμεσα ή έμμεσα) συνεισφέρει σημαντικά στις θρεπτικές ανάγκες των γήινων οργανισμών, εξυπηρετώντας ως πρόδρομη ένωση για τροφές και λιπάσματα. Επίσης, αποτελεί δομικό συστατικό για τη σύνθεση πολλών φαρμακευτικών, αλλά και πολλών εμπορικών καθαριστικών προϊόντων.
-
BLACK SESAME WHOLESALE 500gr 1000gr
Read moreSesame is a food with high biological value vegetable protein. It is rich in amino acids such as methionine, tryptophan, leucine and arginine, while its lysine content is relatively poor.
-
NATURAL DARK SESAME WHOLESALE 500gr 1000gr
Read moreSesame is a food with high biological value vegetable protein. It is rich in amino acids such as methionine, tryptophan, leucine and arginine, while its lysine content is relatively poor.
-
MOUNTAIN TEA WHOLESALE 500gr 1000gr
Read moreMountain tea is a particularly beloved herb, popular in all Mediterranean countries, especially in the winter months. Its nutritional value is remarkable and along with the unique taste, it also contributes to the hydration of the body.
-
DAPHNE WHOLESALE 250gr 500gr
Read moreLaurel is an aromatic plant and is also found naturally in Greece. Laurel is usually found as a shrub or small tree and the smell of its leaves is aromatic while their taste is a little bitter.
-
COCONUT WHOLESALE 500gr 1000gr
Read moreThe coconut is the inside of the fruit (endosperm) of the coconut (Cocos nucifera), and is eaten dried and grated. It has a white color, a slightly sweet taste and a mild nutty aroma.
-
BAKING POWDER WHOLESALE 500gr 1000gr
Read moreBaking powder is a chemical leavening agent in powder form. It works by releasing carbon dioxide gas into the dough or batter through an acid-base reaction, and the bubbles swell the fresh dough resulting in a puffy and fluffy pastry.

