Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων
-
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΧΡΥΣΑΦΙ SPECIAL
Διαβάστε περισσότεραΗ χρυσαφί φρυγανιά της Ανατόλια έχει ελαφριά/ουδέτερη καρύκευση. Δημιουργεί όμορφο χρυσαφένιο αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν είτε στη βιτρίνα ως νωπό αλλά κυρίως μετά το ψησιμό. -
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Διαβάστε περισσότεραΗ κίτρινη φρυγανιά με καρύκευμα της Ανατόλια αποτελείται από συνδυασμό κίτρινης φρυγανιάς και ελαφριάς καρύκευσης. Δημιουργεί χαρακτηριστικό γευστικό αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν. -
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΔΙΧΡΩΜΗ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗ
Διαβάστε περισσότεραΗ δίχρωμη φρυγανιά της Ανατόλια αποτελείται από συνδυασμό κίτρινης και πορτοκαλί φρυγανιάς και έχει ελαφριά/ουδέτερη καρύκευση. Δημιουργεί όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν λόγω της αντίθεσης των δύο χρωμάτων. Επιπρόσθετα το σουσάμι και τα αρωματικά, δίνουν ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα μετά το ψήσιμο. -
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr
Διαβάστε περισσότεραΗ πορτοκαλί φρυγανιά με καρύκευμα της Ανατόλια αποτελείται από συνδυασμό πορτοκαλί φρυγανιάς και ελαφριάς καρύκευσης. Δημιουργεί χαρακτηριστικό γευστικό αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν. -
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΑ ΑΡΤΟΥ
Διαβάστε περισσότεραΗ φρυγανιά τρίμμα χρησιμοποιείται συνήθως στο στάδιο του παναρίσματος ενός τροφίμου πριν το τηγάνισμα. Δηλαδή, το τρόφιμο αλευρώνεται, βουτιέται σε χτυπημένο αυγό και περνιέται από τριμμένη φρυγανιά. Μετά το τηγάνισμα, αφήνει μία τραγανή και γευστική κρούστα. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απορρόφηση υγρασίας σε παρασκευάσματα κιμά όπως μπιφτέκια, σουτζουκάκια κ.ά. Φυσικά οι χρήσεις της δεν σταματούν εδώ.

