Βλέπετε 97–120 από 181 αποτελέσματα

  • ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Γνωστό φυτό στην αρχαιότητα όταν οι αρχαίοι Έλληνες το χρησιμοποιούσαν σε διάφορες θρησκευτικές τελετές και γιορτές, σε στολισμούς κτηρίων, ναών και ως καύσιμο για θυμίαμα.

    Διαβάστε περισσότερα
  • ΑΝΙΘΟΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Είναι ιθαγενές, μονοετές φυτό των Μεσογειακών χωρών και της νότιας Ρωσίας. Το φυτό χρησιμοποιείται στη μαγειρική σε σαλάτες, σούπες και διάφορες σάλτσες .

    Διαβάστε περισσότερα
  • ΘΥΜΑΡΙ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Είναι θάμνος μικρού ύψους (έως 30 εκατοστά), με όρθιους βλαστούς, εξαιρετικά ανθεκτικός, αναδύει πολύ ευχάριστο άρωμα. Απαντάται στις νότιες και μεσογειακές περιοχές της Ευρώπης σε διάφορες περιοχές της Ασίας και καλλιεργείται στη βόρεια Αμερική.

    Διαβάστε περισσότερα
  • ΘΥΜΑΡΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Είναι θάμνος μικρού ύψους (έως 30 εκατοστά), με όρθιους βλαστούς, εξαιρετικά ανθεκτικός, αναδύει πολύ ευχάριστο άρωμα. Απαντάται στις νότιες και μεσογειακές περιοχές της Ευρώπης σε διάφορες περιοχές της Ασίας και καλλιεργείται στη βόρεια Αμερική.

    Διαβάστε περισσότερα
  • ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΣΙΚΑΛΗΣ RUSK KU-20-GK ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Η φρυγανιά σίκαλης rusk μοιάζει με χοντρό τραχανά σε μέγεθος. Δεν έχει ιδιαίτερη διατροφική αξία, έχει όμως την ιδιότητα να απορροφά αρκετό νερό σε σχέση με τον όγκο του. Αυτό το χαρακτηριστικό την κάνει ιδιαίτερα χρήσιμη σε παρασκευές με κίμα, ως αντικατάσταση ψωμιού ή άλλης απλής φρυγανιάς. Η ιδιότητά της να απορροφά περισσότερο νερό από τα αντίστοιχα προϊόντα, βοηθάει να συγκρατήσουμε σταθερό αποτέλεσμα ακόμα και σε ιδιαίτερα λιπαρό μείγμα κρέατος.
    Διαβάστε περισσότερα
  • ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΠΕΣΙΑΛ PR 017 SI ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Η γαλέττα ή γαλέτα είναι τριμμένη φρυγανιά που χρησιμοποιείται στο στάδιο του παναρίσματος ενός τροφίμου πριν το τηγάνισμα. Δηλαδή, το τρόφιμο αλευρώνεται, βουτιέται σε χτυπημένο αυγό και περνιέται από τριμμένη φρυγανιά. Μετά το τηγάνισμα, αφήνει μία τραγανή και γευστική κρούστα.
    Διαβάστε περισσότερα
  • ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Η γαλέττα ή γαλέτα είναι τριμμένη φρυγανιά που χρησιμοποιείται στο στάδιο του παναρίσματος ενός τροφίμου πριν το τηγάνισμα. Δηλαδή, το τρόφιμο αλευρώνεται, βουτιέται σε χτυπημένο αυγό και περνιέται από τριμμένη φρυγανιά. Μετά το τηγάνισμα, αφήνει μία τραγανή και γευστική κρούστα.
    Διαβάστε περισσότερα
  • ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΙΤΡΙΝΗ BLACK DOTS ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Η γαλέττα ή γαλέτα είναι τριμμένη φρυγανιά που χρησιμοποιείται στο στάδιο του παναρίσματος ενός τροφίμου πριν το τηγάνισμα. Δηλαδή, το τρόφιμο αλευρώνεται, βουτιέται σε χτυπημένο αυγό και περνιέται από τριμμένη φρυγανιά. Μετά το τηγάνισμα, αφήνει μία τραγανή και γευστική κρούστα.
    Διαβάστε περισσότερα
  • ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Η γαλέττα ή γαλέτα είναι τριμμένη φρυγανιά που χρησιμοποιείται στο στάδιο του παναρίσματος ενός τροφίμου πριν το τηγάνισμα. Δηλαδή, το τρόφιμο αλευρώνεται, βουτιέται σε χτυπημένο αυγό και περνιέται από τριμμένη φρυγανιά. Μετά το τηγάνισμα, αφήνει μία τραγανή και γευστική κρούστα.
    Διαβάστε περισσότερα
  • ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Η γαλέττα ή γαλέτα είναι τριμμένη φρυγανιά που χρησιμοποιείται στο στάδιο του παναρίσματος ενός τροφίμου πριν το τηγάνισμα. Δηλαδή, το τρόφιμο αλευρώνεται, βουτιέται σε χτυπημένο αυγό και περνιέται από τριμμένη φρυγανιά. Μετά το τηγάνισμα, αφήνει μία τραγανή και γευστική κρούστα.
    Διαβάστε περισσότερα
  • ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Η γαλέττα ή γαλέτα είναι τριμμένη φρυγανιά που χρησιμοποιείται στο στάδιο του παναρίσματος ενός τροφίμου πριν το τηγάνισμα. Δηλαδή, το τρόφιμο αλευρώνεται, βουτιέται σε χτυπημένο αυγό και περνιέται από τριμμένη φρυγανιά. Μετά το τηγάνισμα, αφήνει μία τραγανή και γευστική κρούστα.
    Διαβάστε περισσότερα
  • ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ PG 017A ΚΙΤΡΙΝΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Η γαλέττα ή γαλέτα είναι τριμμένη φρυγανιά που χρησιμοποιείται στο στάδιο του παναρίσματος ενός τροφίμου πριν το τηγάνισμα. Δηλαδή, το τρόφιμο αλευρώνεται, βουτιέται σε χτυπημένο αυγό και περνιέται από τριμμένη φρυγανιά. Μετά το τηγάνισμα, αφήνει μία τραγανή και γευστική κρούστα.
    Διαβάστε περισσότερα
  • ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ PR018SI ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Η γαλέττα ή γαλέτα είναι τριμμένη φρυγανιά που χρησιμοποιείται στο στάδιο του παναρίσματος ενός τροφίμου πριν το τηγάνισμα. Δηλαδή, το τρόφιμο αλευρώνεται, βουτιέται σε χτυπημένο αυγό και περνιέται από τριμμένη φρυγανιά. Μετά το τηγάνισμα, αφήνει μία τραγανή και γευστική κρούστα.
    Διαβάστε περισσότερα
  • ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Η γαλέττα ή γαλέτα είναι τριμμένη φρυγανιά που χρησιμοποιείται στο στάδιο του παναρίσματος ενός τροφίμου πριν το τηγάνισμα. Δηλαδή, το τρόφιμο αλευρώνεται, βουτιέται σε χτυπημένο αυγό και περνιέται από τριμμένη φρυγανιά. Μετά το τηγάνισμα, αφήνει μία τραγανή και γευστική κρούστα.
    Διαβάστε περισσότερα
  • ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Η γαλέττα ή γαλέτα είναι τριμμένη φρυγανιά που χρησιμοποιείται στο στάδιο του παναρίσματος ενός τροφίμου πριν το τηγάνισμα. Δηλαδή, το τρόφιμο αλευρώνεται, βουτιέται σε χτυπημένο αυγό και περνιέται από τριμμένη φρυγανιά. Μετά το τηγάνισμα, αφήνει μία τραγανή και γευστική κρούστα.
    Διαβάστε περισσότερα
  • ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ Τ-30SP ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Η γαλέττα ή γαλέτα είναι τριμμένη φρυγανιά που χρησιμοποιείται στο στάδιο του παναρίσματος ενός τροφίμου πριν το τηγάνισμα. Δηλαδή, το τρόφιμο αλευρώνεται, βουτιέται σε χτυπημένο αυγό και περνιέται από τριμμένη φρυγανιά. Μετά το τηγάνισμα, αφήνει μία τραγανή και γευστική κρούστα.
    Διαβάστε περισσότερα
  • ΓΑΛΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Η γαλέττα ή γαλέτα είναι τριμμένη φρυγανιά που χρησιμοποιείται στο στάδιο του παναρίσματος ενός τροφίμου πριν το τηγάνισμα. Δηλαδή, το τρόφιμο αλευρώνεται, βουτιέται σε χτυπημένο αυγό και περνιέται από τριμμένη φρυγανιά. Μετά το τηγάνισμα, αφήνει μία τραγανή και γευστική κρούστα.
    Διαβάστε περισσότερα
  • BREAD CRUMBS PANKO ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr 5kg 10kg

    Το panko είναι αποξηραμένη ψίχα ψωμιού η οποία έχει θρυμματιστεί και έχουν προκύψει νιφάδες. Παρασκευάζεται από ψωμί λευκό, αφράτο και ελαφρύ. Προέρχεται από την Ιαπωνία ενώ τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει έναν τόνο δημοτικότητας στη δυτική κουλτούρα.

    Διαβάστε περισσότερα
  • ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ / ΧΥΛΟΣ ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Μείγμα από αλεύρι σίτου, αυγό και διακριτική καρύκευση.

    Μείγμα από αλεύρι σίτου, αυγό και διακριτική καρύκευση. Ιδανικό για απευθείας τηγάνισμα (κουρκούτι), αλλά και για ενδιάμεση χρήση πριν το πανάρισμα. Κατάλληλο για κοτόπουλο, ψάρι, λαχανικά, τυριά.

    Φτιαγμένο από 100% φυσικά συστατικά.

    Διαβάστε περισσότερα
  • ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ / ΧΥΛΟΣ ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Μείγμα από αλεύρι σίτου, αυγό και διακριτική καρύκευση.

    Μείγμα από αλεύρι σίτου, αυγό και διακριτική καρύκευση. Ιδανικό για απευθείας τηγάνισμα (κουρκούτι), αλλά και για ενδιάμεση χρήση πριν το πανάρισμα. Κατάλληλο για κοτόπουλο, ψάρι, λαχανικά, τυριά.

    Φτιαγμένο από 100% φυσικά συστατικά.

    Διαβάστε περισσότερα
  • ΚΑΣΤΕΡ ΠΑΟΥΝΤΕΡ (CUSTARD POWDER) ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Είναι κορν φλάουρ με προσθήκη αρώματος βανίλιας, κατάλληλο για ζαχαροπλαστική. Επινοήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία ως υποκατάστατο της κρέμας ζαχαροπλαστικής χωρίς αυγά.
    Διαβάστε περισσότερα
  • ΑΜΥΛΟ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ (ΝΕΣΕΣΤΕ) ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Το Κορν φλαουρ ή Αμυλο Αραβοσιτου ή Νισεστες είναι το άμυλο που προέρχεται από κόκκους καλαμποκιού (αραβόσιτος). Το άμυλο καλαμποκιού λαμβάνεται με την εκχύλιση του αμύλου από κόκκους καλαμποκιού, συγκεκριμένα από το ενδοσπέρμιο του πυρήνα. Είναι σχεδόν 100% άμυλο, χωρίς φυτικές ίνες, πρωτεΐνη, λίπος ή άλλα συστατικά.
    Διαβάστε περισσότερα
  • ΓΑΛΑ ΑΠΑΧΟ ΣΚΟΝΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη το οποίο έχει παστεριωθεί και αφυδατωθεί, με μηδενική περιεκτικότητα σε λίπη και σάκχαρα.

    Διαβάστε περισσότερα
  • ΑΥΓΟ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΣΚΟΝΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ 1000gr

    Πλήρες αυγό σε σκόνη. Μπορεί να αντικαταστήσει θαυμάσια το νωπό αυγό σε σχεδόν όλες τις χρήσεις του, στην αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, κρουασαντερί, κουλουροποιία, μακαρονοποιία, παρασκευή παγωτού. Έχει τα ίδια οργανοληπτικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά με το νωπό αυγό.

    Διαβάστε περισσότερα